Què qui sóc? Em diuen Oriol Puig

530334_10150628835011504_941341764_n
Em dic Oriol Puig i tinc 30. Vaig néixer a Barcelona i vaig viure els meus dos primers anys a Ciutat Vella, al carrer Escudellers. Els meus pares és van traslladar a viure al Guinardó (GuinarBronx pels amics) on vaig créixer fins el 16 anys. Vaig anar a l’escola Graciel·la a Font d’en Fargues i posteriorment al Josep Pla.

Als 16 anys, tot just cursant 4 d’ESO ens traslladem a viure al Camp de l’Arpa amb la família, on he viscut 12 anys. Un cop acabada l’educació secundària vaig decidir fer un mòdul de formació professional d’equips electrònics al Juan Manuel Zafra, al barri del Clot, el meu barri d’adopció. Al acabar el mòdul vaig accedir mitjançant una prova d’accés (gràcies model educatiu per fer-me perdre un any de la meva vida) a l’Escola del Treball per fer un grau superior en sistemes de telecomunicacions i informàtics. No en tenia prou i al acabar vaig estudiar un altre grau superior de so al C.P. Villar.

 

Acte a l'Hospitalet amb Carme Forcadell i Eduardo ReyesActualment sóc freelance en gestió, formació i assessorament en xarxes socials i pàgines web. També sóc Conseller de districte a Sant Martí, on faig de portaveu adjunt d’ERC. He treballat de professor en l’Escola d’Adults de la Verneda Sant Martí i en el Centre Cívic Golferichs. També he treballat en les campanyes electorals al Parlament de Catalunya (2012), Corts espanyoles (2010) i Municipals (2010) gestionant les xarxes socials d’ERC i formant part dels equips de comunicació respectius. En mitjans de comunicació vaig ser el director tècnic de SOM Ràdio, on també presentava “El petit tast”, que actualment fem a Boca Ràdio. He treballat a Barcelona TV, Ràdio 4 i TVE. He col·laborat escribint a LaNoticia.Cat, l’Intocable, a les tertúlies de L’Illa de Robinson d’El Punt Avui TV i al Vull una resposta d’ETV. A la ràdio tertuliejava a Ràdio4 i Ràdio La Mina. Ah! També faig de tertulià a 13tv. Sí, la dels cures molt de dretes.

Vaig començar a treballar amb 16 anys i no he parat (per sort) de fer-ho. Vaig començar treballant de cambrer en una empresa de càtering on vaig aprendre l’ofici en el que més temps he treballat, en la mateixa empresa forces anys i després a Salta, el càtering de la fundació ARED.
També he servit menjars al Tamariu de Llançà. També he treballat fent enquestes per telèfon, repartint pizzes i altres feines per poder-me pagar els estudis i les despeses de la meva vida.

 

Oriol PuigA nivell associatiu i polític, sóc president d’ERC Clot – Verneda i com he dit abans, Portaveu Adjunt d’ERC al Consell de districte de Sant Martí. Vaig ser Coordinador Nacional de l’ANJI (Joves de l’ANC), sóc activista Sahrauí, des del 2007 col·laboro amb Sàhara Horta i ACAPS i vaig ser cooperant als campaments de refugiats de Tindouf. Sóc soci de l’associació Àgora i voluntari a l’Escola d’Adults de la Verneda Sant Martí. Afiliat a la Intersindical – CSC. A les JERC he estat 4 anys portaveu de la comarcal de Sant Martí i dos anys secretari d’imatge i comunicació de les JERC Barcelona. A ERC he estat secretari de Publicacions d’ERC Barcelona i secretari d’imatge i comunicació d’ERC Sant Martí. També formo part del Consell 2.0 d’ERC.